Strategjitë më të mira të kohës së çmendur

Të kesh një plan bastesh është zakonisht një ide e zgjuar kur luan një lojë specifike, pavarësisht se sa me përvojë ose fillestar je. Kështu mund të jeni të sigurt se paratë tuaja janë të sigurta dhe se loja do t'ju ofrojë kënaqësinë më të madhe.

Shkoni në sit

Përkundër faktit se Crazy Time është lëshuar vetëm kohët e fundit, tashmë ka disa teknika bastesh të pëlqyera për të. Ju mund të merrni një ide se si të luani nga metodat e shumta të basteve CrazyTime dhe rekomandimet e dhëna në këtë përmbledhje. Në varësi të personalitetit tuaj dhe stilit të basteve, strategjia E Lojës Crazy Time do të jetë gjithmonë në avantazh për ju në faqen zyrtare ose në aplikacionin e lojës.

Ata që e kanë luajtur lojën më gjatë mund të kenë vënë re se të gjithë e luajnë atë ndryshe. Nuk ka një strategji të vetme që funksionon për të gjithë në Kohë të Çmendur. Madhësia e bilancit të depozitave ose portofolit, si dhe niveli i basteve, rregullojnë gjithçka kur bëhet fjalë Për Strategjinë E Kazinosë Crazy Time. Një llogari e konsiderueshme e bën bastin në lojë më të rehatshëm. Këtu janë disa Nga Strategjitë Më të pëlqyera Të Basteve Në Kohë Të Çmendur. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të filluar lojën është t'i jepni vetes kohë të mjaftueshme sepse të gjithë varen nga balancimi, mbrojtja dhe zvogëlimi i rrezikut.

Strategjia E Çmendur E Fitimit Të Kohës

Një pritje e mirë matematikore për të fituar sigurohet nga teknika Martingale, e cila është e përshtatshme për shumicën e lojtarëve të fatit; disa madje mund ta konsiderojnë atë strategjinë më të mirë për Kohën e Çmendur. Është e mundur të sugjerohet strategjia "All In" për një lojtar që frekuenton kazinotë dhe është i gatshëm të marrë një rrezik të madh.

STRATEGJIA MARTINGALE

Miliona gamblers përdorin metodën Rrip Freri. Përfitimi kryesor i kësaj taktike është se është e arsyeshme dhe e thjeshtë për t'u zbatuar. Si rezultat, edhe nëse ka humbje, basti tjetër mund të vihet bast menjëherë, sipas teorisë Martingale.

Si të përdorni

Një nga strategjitë më të Mira Të Kohës Së Çmendur është Rrip Freri. Këto janë hapat e mëposhtëm:

  • Para se të rrotullojë timonin, lojtari duhet të zgjedhë pjesën e Tij fillestare Të Çmendur Të Kohës bazuar në shumën e parave që ka në dispozicion për të shpenzuar.
  • Ai kontrollon lojën dhe vendos baste duke zgjedhur një numër rastësisht nga rrota e madhe, të tilla si 1, 2, 5 ose 10, ose ndonjë lojë bonus, të tilla si Coin Flip, Pachinko, Cash Hunt dhe Crazy Time.
  • Madhësia e bastit tjetër varet nga rezultati i raundit. Nëse lojtari fitoi, shuma fillestare mbetet. Në rast humbjeje basti dyfishohet.

SIGURIA E STRATEGJISË

Metoda e sigurt e basteve Në Kohë Të Çmendur është një qasje me rrezik të ulët që u mundëson lojtarëve të rinj të luajnë në mënyrë të sigurt dhe me më pak rrezik. Fjala "luaj në mënyrë të sigurt" zakonisht i referohet lojës brenda kufizimeve të buxhetit, mos marrjes së rreziqeve dhe heqjes dorë nga shansi për të kapur një fitim të madh ose për të kompensuar fondet e humbura pas humbjes së basteve.

Si të përdorni Lojë Të Çmendur Strategjia E Sigurisë

Nëse jeni duke kërkuar strategjinë tuaj Më të Madhe Të Kohës Së Çmendur ndërsa eksploroni botën e lojërave në internet, kjo qasje është një zgjedhje e mirë.

  • Ju duhet të vlerësoni saktë se ku do të bjerë rrota tjerrëse në mënyrë që të fitoni në Crazy Time. Numri i segmenteve në bastin tuaj, i cili mund të shkojë nga 1 në 21, do të përcaktojë fitimin tuaj pas shumëzuesit.
  • Shmangni zonat bonus fillimisht dhe thjesht bast në shumëzuesit e rregullt në qoftë se ju doni të luajnë atë të sigurt.
  • Zgjidhni qelizat që shfaqen më shpesh në raunde. Përdorni shuma të vogla për baste.

Rezultatet tuaja dhe fitimet e besueshme do të vijnë nga përdorimi i kësaj metode të çmendur të basteve Në kohë. Ju mund të shkoni në nivelin e mëposhtëm pasi të keni zotëruar shumëzuesit.

STRATEGJI TË GJITHA NË

Fjala "All In" i referohet një taktike të lojërave të fatit për të rritur fitimet e mundshme. Përveç vendosjes së basteve në pjesët e rrotës tjerrëse që mbulohen nga kjo metodë e çmendur e fitimit Të Kohës, ju gjithashtu i garantoni vetes raunde shtesë. Është strategjia ideale për individët që ndihen të kalitur dhe strategjikisht të zgjuar dhe që duan të jenë inovativë, të shkundin gjërat dhe të fitojnë shumë!

Si të shfrytëzoni

Objektivi kryesor i strategjisë është të marrë fitimet maksimale. Përdoruesi duhet të jetë i gatshëm të marrë një rrezik të madh:

  • Ju vetëm duhet të bast në segmentet e rrotës bosh në mënyrë që të përdorni metodën "All in", dhe ju mund të zgjidhni nëse segmenti është një shumëzues ose një raund bonus.
  • Për të mbingarkuar kolegët tuaj që kanë zgjedhur një strategji konvencionale dhe për t'i munduar ata me bast të paparashikuara, duhet të luani strategjikisht vetëm në një kohë të caktuar.
  • Pranoni që fitore të ndryshme vijnë nga segmente të dallueshme të rrotave. Në fund të raundit, do të keni më shumë mundësi nëse improvizoni më shumë ndërsa përdorni strategjinë tuaj më të mirë të mundshme!

Këshilla për përdorimin e strategjisë Crazy Time Wheel

Ju duhet të mbani në mend sugjerimet e mëposhtme nëse dëshironi të luani Kohë Të Çmendur dhe, natyrisht, të fitoni!

Hap Këshilla
1 Vendosni kufizime. Mund të jetë e dobishme, veçanërisht nëse sapo keni filluar dhe doni të mësoni se si funksionon Koha E Çmendur. Filloni me një bast të vogël dhe shikoni se çfarë ndodh më pas.
2 Bast gjëra të ndryshme. Këshilla të mira për njerëzit që janë të kënaqur me skemat e rregullta dhe duan të shtyjnë veten më tej duke vënë bast në pika të shumta dhe shumëzues bonus.
3 Konsideroni shpërblimet. Mos kini frikë të provoni bonuse; ata mund t'ju marrin shumë më tepër para sesa shumëzuesit standardë të lojës.
4 Luaj lirshëm. Mos hezitoni të rrotulloni timonin edhe një herë.

Ju do të keni një përvojë të mrekullueshme të lojrave nëse ndiqni këto hapa të thjeshtë. Provoni Crazy Time online menjëherë, dhe ju nuk do të jenë të pakënaqur në qoftë se ju jeni duke kërkuar diçka zbavitëse, dhe uplifting, me një sistem të ndjeshme bast dhe shpërblime të mëdha.

Pyetje E Bërë Më Shpesh

Si Duhet Të Luajnë Lojtarët E Rinj Kohë Të Çmendur?

Duke përdorur qasjen Crazy Time, ju mund të rrisni statusin tuaj financiar duke vendosur bast në mënyrën kryesore të lojës dhe bonusit. Kjo e fundit ofron shanset më të mira, prandaj zgjidhni atë. Një rishtar duhet të vendosë dhe t'i përmbahet kufijve të rreptë të bastit ditor.

Cilat strategji Të Çmendura Kohore ekzistojnë?

Zgjedhja e strategjisë përcaktohet nga shuma e parave që ka lojtari dhe objektivat që ai ose ajo vendos për veten e tyre. Kur përdorni strategji, mund të fitoni një çmim të parë të madh nëse lojtari është i gatshëm të bastojë shumën maksimale. Bastet për një shumë të vogël me aktivizimin e sektorëve të shumtë do të ishin një kurs veprimi më i sigurt.

Si funksionon Koha E Çmendur?

Një rrotë shërben si një komponent kyç i gameplay në tregtarin jetojnë kazino lojë Crazy Time. Ka disa fusha në timon ku lojtarët mund të kunj baste e tyre. Para çdo raundi, do të ketë një fazë bastesh ku pjesëmarrësit mund të bëjnë bast në aq segmente sa dëshirojnë.