Statistikat e Crazy Time Live

Statistikat janë në dispozicion për lojtarët, duke i lejuar ata të maksimizojnë fitoret e Tyre Të Çmendura Në kohë. Për shkak të informacionit që përpilohet në një tabelë të dobishme, puna me të është relativisht e thjeshtë. Ju mund të mësoni se sa shpesh loja jep rezultate të suksesshme duke parë historinë E Rezultatit Crazy Time score dhe fiton për Crazy Time. Koha ideale për të vënë një bast mund të përcaktohet nga lojtarët që monitorojnë statistikat e fitoreve në faqen zyrtare të kazinosë

Shkoni në sit

Me ndihmën e statistikave Të Çmendura Të Kohës, çdokush mund të shijojë bastet. Rezultatet e përdoruesve të tjerë mund të shihen sepse fitoret më të fundit në CrazyTimes janë të fiksuara. Historia e çmendur E Kohës dhe statistikat për fitoren më të madhe të ditës tregojnë shumën dhe shanset me të cilat u fitua çmimi i parë, duke ju lejuar t'i kuptoni të dyja.

Lojtarët nga e gjithë bota janë magjepsur nga loja emocionuese e Kazinosë Online E Evolution Crazy Time. Ai siguron një përvojë lojrash që është e pakrahasueshme falë shkrirjes së saj të veçantë të kënaqësisë, strategjisë dhe premtimit të pagesave të mëdha. Ideja e historisë së rrotullimit dhe statas Crazy Time janë disa nga konceptet thelbësore që lojtarët duhet të kuptojnë në mënyrë që të rrisin shanset e tyre për të fituar.

Sa statistikat E Çmendura të Kohës ndikojnë Në Bastet?

Mund të jetë joshëse të shikoni nga afër kohën e çmendur të statistikave në dispozicion ndërsa vendosni baste në Crazy Time. Ka faqe në internet që ndjekin statistikat E Çmendura Të Kohës, të tilla si sa shpesh shfaqet çdo numër dhe lojë bonus. Sidoqoftë, mbështetja e tepërt në këto specifika mund të provojë të jetë zhbërja juaj. Si rezultat, preferohet të përdoret një metodë e vendosur.

Statistikat dhe faktet e Çmendura Të Kohës

Informacioni i drejtpërdrejtë i Statistikave Të Kohës Së Çmendur më poshtë do t'ju ndihmojë të kuptoni funksionimin E Crazy Time nëse ende nuk e dini se si funksionon saktësisht:

  • 1, 2, 5 dhe 10 secili kanë 39%, 24%, 13% dhe 7% shanse fituese, përkatësisht.
  • 100,000 x është potenciali maksimal i shpërblimit Të Crazy Time.
  • Teknologjia HTML5 lejon që Koha E Çmendur të arrihet në pajisjet mobile.
  • Mund të fitohen maksimumi 500,000 dollarë.

Crazy statas Koha e mësipërme janë info themelore një lojtar i lojës duhet të jetë i armatosur me në të tjera për të marrë më të mirë nga koha e lojrave

Statistikat E Rrotave Të kohës së çmendur, RTP dhe të tjerët

Pagesat, gjasat për të fituar dhe RTP për çdo bast individual janë renditur në tabelën E statistikave të crazy Time live.

Bast Statistikat e Rrotave Të kohës së çmendur (segmenti I Rrotave) Pagim Probabiliteti Fitues RTP
1 21 1:1 38.86% 96.08%
2 13 2:1 24.05% 95.96%
5 7 5:1 12.94% 97.77%
10 4 10:1 7.41% 95.73%
Pachinko 2 $ 500,000 Max 3.71% 94.32%
Gjueti Parash 2 $ 500,000 Max 3.71% 95.28%
Rrokullisje Monedhe 4 $ 500,000 Max 7.41% 95.71%
Koha E Çmendur 1 $ 500,000 Max 1.85% 94.40%

A mund të fitoni Në Crazy Time duke përdorur statistika të drejtpërdrejta?

Për një kuptim më të mirë të tendencave dhe modeleve të lojës dhe për të zbatuar strategjinë tuaj të basteve, statistikat E crazy Time live mund të jenë të dobishme. Crucshtë thelbësore të mbani mend se Koha e Çmendur është një lojë shansi dhe se asnjë e dhënë dhe as analizë nuk mund të sigurojë fitoren sepse, siç thuhet, "probabiliteti nuk ka kujtesë."

Si rezultat, statistikat e drejtpërdrejta mund të zbulojnë informacion në lidhje me frekuencën e uljes së pjesëve specifike, si dhe rezultatet e raundeve të mëparshme dhe lojërave Bonus. Një lojtar mund të jetë në gjendje të përcaktojë gjasat që një Shumëzues specifik të shfaqet përsëri në raundin e ardhshëm duke parë se sa shpesh është shfaqur në raundet e fundit pa humbur statistikat E Kohës Së Çmendur sot.

Ngjashëm me këtë, lojtarët mund të rishikojnë rezultatet e lojërave Bonus dhe të kenë informacion mbi fitimet e tyre përkatëse. Ky informacion është i dobishëm për të ndihmuar bastorët të marrin vendime se si të bëjnë bast për rezultatin e lojës së ardhshme.

Fakti që çdo seancë loje është e ndryshme nga të tjerat duhet të mbahet mend, megjithatë. Kjo do të thotë se edhe nëse një Shumëzues i veçantë ka treguar shumë herë gjatë disa raundeve, nuk garanton se do ta bëjë këtë përsëri në raundin e ardhshëm. Përdorimi I Statistikave Të Kohës Së Çmendur është, në përmbledhje, një mjet i shkëlqyeshëm, por nuk mund të sigurojë sukses. Meqenëse Crazy Time është një lojë kazino, ekziston një shans shumë real që i gjithë bankrolli juaj të humbasë.

Si Të Përfitoni Nga Statistikat E Kohës Së Çmendur

Dallimi midis performancës së parashikuar dhe rezultateve aktuale theksohet nga Të dhënat E Kohës Së Çmendur, e cila është mjaft e dobishme. Prodhuesit sigurojnë vlerën mesatare të mundësisë për secilin vend ose atribut, pavarësisht faktit se tërheqjet aktuale shpesh devijojnë ndjeshëm nga vlerat e parashikuara. Stat Crazy Time është në fakt një hapës sysh për lojtarët e lojës.

Nëse një lojtar ka vërejtur disa modele ose ka identifikuar një mospërputhje në vlerën reale dhe mesatare të probabilitetit, ia vlen të merret parasysh një strategji duke marrë parasysh parashikimet në mënyrë që të rriten shanset për të fituar. Edhe pse nuk ka asnjë lidhje statistikisht të rëndësishme midis një rrotullimi të rrotave dhe atij që e ndjek atë, kjo sugjeron që ju mund të përdorni informacionin e dhënë për të përmirësuar bastet tuaja në përputhje me dinamikën e lojës dhe të shpresoni për një fitore të këndshme duke përdorur një bast në numrin ose bonusin E Çmendur Të Kohës.

Nëse jeni duke vënë bast Në Bonusin Pachinko, për shembull, dhe shihni se ai ka mbërritur me frekuencën e duhur, por nuk është tërhequr në disa rrotullime, mund të dëshironi të merrni parasysh kalimin e aksioneve tuaja në Gjuetinë E Parave të gatshme. Potenciali më tërheqës për të siguruar ndoshta një rikuperim të buxhetit mund të jenë numrat ose veçoritë, të tilla si Bonusi I Rrokullisjes së Monedhës, por mbani në mend se asnjë statistikë e kazinosë Crazy Time nuk është 100% e suksesshme.

Pyetjet E Bëra Më Shpesh

Si Lindi Evolucioni Me Kohën E Çmendur?

Crazy Time u krijua nga Evolution Gaming për të akomoduar bazën e përdoruesve në zgjerim të lojës. Studio mundëson më shumë lojtarë për të hyrë Në Kohë Të Çmendur dhe të gëzojnë një përvojë të mahnitshme si ajo është rritur në popullaritet.

Çfarë Është Historia Spin?

Pjesa e historisë së rrotullimit tregon fitoren më të madhe në Crazy Time deri më tani sot. Kjo ju lejon të tregoni numrin e fitimeve aktuale dhe shumat që fituesit morën në të vërtetë në shtëpi. Kur vendosni baste me një tregtar të drejtpërdrejtë, statistikat lejojnë parashikimin e fitimeve të ardhshme.

Në Kohë Të Çmendur, sa lojëra elektronike ka?

Rrota kryesore ka 54 seksione ose lojëra elektronike. Crazy Time, megjithatë, përdor një larmi mekanikash të lojërave elektronike për të përmirësuar lojën. Në Funksionin Top Slot, ka deri në tetë shumëzues të ndryshëm në dispozicion. Në lojën falas Pachinko në fund, ka gjashtëmbëdhjetë lojëra elektronike në dispozicion.

Cili është shumëzuesi më i lartë për Kohën E Çmendur?

Shumëzuesit më të mirë për lojërat Falas Pachinko dhe Coin Flip janë përkatësisht 5,000 x dhe 10,000 x, ndërsa shumëzuesi më i lartë për veçorinë top slot është 50x. Loja Crazy Time free potencialisht nuk ka shumëzues maksimal dhe mund të vazhdojë pafundësisht, megjithëse kjo është jashtëzakonisht e pazakontë. Sidoqoftë, 500,000 dollarë është çmimi më i lartë që mund të fitohet në Kohë të Çmendur.